Menü
Kosaram

Bemutatkozás

Parkett-Zóna - Nagy Dénes

Üdvözöllek, Nagy Dénes vagyok, a Parkett-Zóna tulajdonosa. Örülök, hogy ellátogattál hozzánk, engedd meg, hogy bemutassam a céget és közben magamat is.

Cégünk kezdete elég régmúltra nyúlik vissza. Édesapám 1968-ban került fel Budapestre és kezdte el a szakipari iskolát. Megtanulta a melegburkolati szakmát, mely parketta, szőnyegpadló, PVC, Linóleum burkolatok fektetésére vonatkozott. Világ életében ebben a szakmában dolgozott, és már egészen kiskoromban vitt magával a munkáira. Volt olyan, hogy úgy csiszolta a parkettát, hogy a nyakában ültem. Így hát középiskolás koromra akarva akaratlanul megtanultam a szakma minden csínját-bínját.

Mikor saját vállalkozásomat elindítottam, ezeket a tudásokat használtam fel!

2001 szeptemberében indult a vállalkozás, egy családi ház pincéjében. A fejlődés folyamatos volt, és 2002 év elejétől már Szatmári András barátom is csatlakozott hozzám. Sok érdeklődő számára nagyon fontos volt, hogy szakmai oldalról is alátámasztjuk és segítjük döntésüket. Már a kezdetektől az volt a cél, hogy kialakítsunk egy olyan üzletet, ahol a melegburkoláshoz tartozó minden terméket és kiegészítőt be lehessen szerezni. A hozzánk betérő vevők összetudják hasonlítani az összes melegburkolati terméket, legyen az hagyományos csaphornyos parketta, laminált padló, vagy készparketták mint a szalagparketta vagy furnér padló, illetve rugalmas burkolatok, mint a PVC vagy linóleum padló és szőnyegpadló, de akár a parfaburkolatok illetve az új termékek melyek a vinyl, LVT padlók és kompozit padlók családja, amiket összetételük szerint különböző rövidítésekkel láttak el: SPC, CVC, RIGID, ALFA RIGID, WPC.

Speciális burkolatokkal és kiegészítő termékekkel is foglalkozunk, mint például a vezetőképes PVC, mely elengedhetetlen egy szerver szobában, vagy csúszásmentes PVC olyan helyiségebe, ahol fokozott veszélynek számít a csúszásveszély. Vagy itt vannak a sport padlók! Nem mindegy, hogy mennyire rugalmas egy óvodában egy iskolában, vagy egy nemzetközi versenyeket is lebonyolító sportcsarnokban a padlózat. Nagyon fontos, hogy gyerekkorban és felnőttkorban is megőrizzük az egészségünket. Tehát nem mindegy, hogy 2,5mm-es anyag vagy akár 8mm rugalmas burkolat kerül lefektetésre.

  • Minden márkát és típust megpróbálunk tartani, így egy termék családon belül több különböző márkát is össze lehet hasonlítani. A betérő érdeklődők kezükbe fogva tudják megvizsgálni a padlók közötti különbségeket, mely nagyban segít a végleges döntésben. Ha a vevő szeretné otthoni körülmények között megtekinteni a kiválasztott padlót, akkor erre lehetőséget biztosítunk, és a minták kaució ellenében, maximum 1 napra elvihetőek. (Kaució mértéke 5000,- Ft/minta.)
  • Parkolás az üzletünk előtt és környékén egyszerű és díjmentes!
  • Szívesen adunk szakmai tanácsot, ha kell parkettás (melegburkoló) bevonásával.
  • Több saját kisteherautóval rendelkezünk, melyekkel a kiszállítások nagy részét meg tudjuk oldani.
  • Egyre többen igényelték, hogy a munka is egy kézben legyen. Sok melegburkolati kivitelező jár hozzánk, és a legjobbakkal , akikre sok dicséret érkezett, azokkal leszerződtünk. A szerződött alvállalkozóknak követniük kell az általunk támasztott kivitelezői színvonalat.

Ismerd meg munkatársaimat is:

Kollégánk - Szatmári András
Név:
Szatmári András
Beosztás:
Üzletvezető, értékesítő
Kollégánk - Szabó Lajos
Név:
Szabó Lajos
Beosztás:
Üzletvezető helyettes, értékesítő
Kollégánk - Bíró Szabolcs
Név:
Bíró Szabolcs
Beosztás:
Szállítási vezető, értékesítő
Kollégánk - Hingyi István
Név:
Hingyi István
Beosztás:
Szállító
Kollégánk - Nagy Mária
Név:
Nagy Mária
Beosztás:
Értékesítő
E-mail:
Jelenleg nem elérhető e-mailben
Telefon:
Jelenleg nem elérhető telefonon