Menü
Kosaram

Csaphornyos parketta

Csaphornyos parketta

Csaphornyos parketta vásárlás a Parkett-zóna webshopjáról

A csaphornyos parketta az egyik legrégebb óta használt parketta. Mivel a fa szépsége soha nem megy ki a divatból, így a mai napig gyártják és használják. Változatos lerakási mintázata és a modern felületkezelési eljárások hatására szinte bármilyen enteriőrbe beilleszthető.

Csaphornyos parketta előnyök

Természetes anyag:
A csaphornyos parketták valóban a természetes fa anyagának minden előnyét magukban hordozzák, ami különleges és egyedi megjelenést kölcsönöz minden helyiségben, ahol használják. A fa természetes melegsége és textúrája egyedülálló komfortérzetet biztosít. A fa hosszú hónapok útján jut el oda, hogy feldolgozzák! Sokat pihentetik természetes szellőztetése miatt, majd deszkákra, illetve frízekre vágják, és szárítóban tovább szárítják! Ha elérte a megfelelő nedvességtartalmat akkor feldolgozzák és elkészül a csaphornyos parketta! Az alapanyagtól függően, eltérő méreteket gyártanak, a jobb anyagfelhasználás miatt! Válogatják őket a csomósabb, rusztikusabb és homogénebb, natúrabb irány miatt. Mivel igazi fáról van szó, soha nem lesz két egyforma panel! Ez a valódi fa nagy szépsége!

Tartósság: A csaphornyos parketták valóban kiemelkednek tartósságukkal és hosszú élettartamukkal. A parketta koptatórétegének vastagsága (10 mm), amely kulcsfontosságú tényező a padló élettartama és felújíthatósága szempontjából. Ez a vastag koptatóréteg teszi lehetővé, hogy a parkettát többször is fel lehessen csiszolni és újra lakkozni, ezzel meghosszabbítva annak élettartamát és megújítva megjelenését. Számos híres épület és történelmi otthon büszkélkedhet több mint 100 éves fa parkettákkal, ami bizonyítja a csaphornyos parketta időtállóságát és tartósságát.

Csaphornyos parketta lerakása

A csaphornyos parketta lerakása egyszerűnek tűnhet, de szakértemet igényel. Ahhoz, hogy a lerakott csaphornyos parketta valóban tartósan ellássa funkcióját, nagyon fontos a megfelelő parketta ragasztó kiválasztása, valamint, hogy az aljzat megfelelően elő legyen készítve, csak ezután indulhat meg a ragasztás munkafolyamata.

Parketta ragasztók

A parketta ragasztásakor használt ragasztók kiválasztása kulcsfontosságú lépés, mivel ennek minősége és típusa közvetlenül befolyásolja a padlózat tartósságát, stabilitását és megjelenését hosszú távon. Különböző típusok állnak rendelkezésre, attól függően, hogy milyen parkettát szeretnél lerakni.

Csaphornyos parketta felületkezelése

A csaphornyos parketták alapvetően felületkezelés nélkül kerülnek forgalomba, ezáltal lehetőséget biztosítva arra, hogy személyes ízlésed és a padló igénybevétele alapján dönthess a kívánt bevonat típusáról. Legyen szó lakkozásról, olajozásról vagy akár színezésről, szabadon választhatsz, hogy milyen védelmet és megjelenést szeretnél elérni. Ezen túlmenően, a használat intenzitásától függően választhatod ki a felületkezelés erősségét is, így biztosítva a parketta hosszú távú szépségét és tartósságát. 

Csaphornyos parketta árak

A csaphornyos parketta árai széles körben mozoghatnak, attól függően, hogy milyen fából és válogatottsággal készültek, valamint mekkora méretben gyártották le.

Csaphornyos parketta válogatottsága

A csaphornyos parkettákat kinézetük, csomósságuk, textúrájuk alapján különböző válogatottsági osztályokba sorolják. Azok parketták, amelyek az adott fafajtára jellemzően a leghomogénebb és csomómentesebbek, árban magasabbak, míg a csomósabb és változatosabb színszerkezettel rendelkezőbbek kedvezőbb árakkal rendelkeznek. Fontos kiemelni, hogy ezek a besorolások csakis a parketták esztétikai jellemzőire vonatkoznak, és semmilyen módon nem befolyásolják a csaphornyos parketta minőségét, tartósságát.

Csaphornyos parketta karbantartása, tisztítása

A csaphornyos parketták tisztításánál az egyik fő szempont, hogy CSAPHORNYOS PARKETTÁT BŐ VÍZZEL FELMOSNI TILOS! Vízre érzékenyen reagál! Nedves takarítás esetén a lehető legkevesebb nedvességgel végezd azt. A másik fő szempont a tisztítószerek kiválasztása. Itt tartsd szem előtt a az általad használt parketta típusát, valamint azt is vedd figyelembe, hogy más tisztítószert kell használnod lakkozott parketta esetén és mást olajozott parketta esetén. Amennyiben nem vagy biztos abban, hogy milyen tisztító vagy ápoló szert használhatsz, keress minket bátran, szívesen segítünk.

Vásárlás a Parkett-Zóna webáruházból

A webáruházunkban feltüntetett csaphornyos parkettákat, akár online is meg tudod vásárolni kényelmesen otthonról. Amennyiben bármilyen kérdésed felmerülne a megfelelő csaphornyos parketta kiválasztásában keress minket bátran, szakképzett kollegáink mindenben segítenek.

Tételek: 1 - 6 / 6 (1 oldal)
Csaphornyos parketta Gőzölt Akác Rusztikus
Outlet Limitált készlet!
Rusztikus csaphornyos parketta, színbeli eltérései, mozgalmas padlót biztosít hosszú évtizedeken át. A rusztikus válogatottság csak esztétikai válogatottságot jelent. Ára nem azért kedvezőbb, mert hibás parkettáról van szó, hanem mert adott mennyiségű alapanyagból több rusztikus parketta gyártható. ..
9 890 Ft / m2 19 990 Ft / m2
Nettó ár:8 654 Ft / m2
Csaphornyos parketta Kőris Natúr
Outlet Limitált készlet!
Natúr csaphornyos parketta homogénebbre válogatott minimális színeltéréssel rendelkezik. Elérhető készlet: 1,74m2 Az ár csak erre a mennyiségre vonatkozik..
8 690 Ft / m2 19 300 Ft / m2
Nettó ár:7 560 Ft / m2
Natúr csaphornyos parketta homogénebbre válogatott minimális színeltéréssel rendelkezik. Jól benőtt csomók, göcsök kb 2 mm-ig megengedettek. Szíjácsot, elszíneződéseket nem tartalmaz.AZ AKCIÓ KIZÁRÓLAG CSAK A KÉSZLET EREJÉIG ÉL. KÉSZLETRŐL KÉRJÜK ÉRDEKLŐDJÖN ÉRTÉKESÍTŐINKNÉL!..
19 000 Ft / m2 23 390 Ft / m2
Nettó ár:16 625 Ft / m2
Rusztikus csaphornyos parketta csomózottsága, színbeli eltérései egy igazán változatos, mozgalmas padlót biztosít hosszú évtizedeken át. A rusztikus válogatottság csak esztétikai válogatottságot jelent. Ára nem azért kedvezőbb, mert hibás parkettáról van szó, hanem mert adott mennyiségű alapanyagból..
20 990 Ft / m2
Nettó ár:18 366 Ft / m2

Termékünk megvásárlásával kapcsolatban kérjük érdeklődj alábbi elérhetőségeink egyikén

+36-1 / 295-0236

info@parkett-zona.hu

Rusztikus csaphornyos parketta csomózottsága, színbeli eltérései egy igazán változatos, mozgalmas padlót biztosít hosszú évtizedeken át. A rusztikus válogatottság csak esztétikai válogatottságot jelent. Ára nem azért kedvezőbb, mert hibás parkettáról van szó, hanem mert adott mennyiségű alapanyagból..
12 990 Ft / m2 20 990 Ft / m2
Nettó ár:12 990 Ft / m2
Csaphornyos parketta Tölgy Szabvány alatti Csaphornyos parketta Tölgy Szabvány alatti
Outlet Limitált készlet!
A szabvány alatti válogatottságba azon parketták kerülhetnek, amelyek gyártás során kisebb-nagyobb hibával rendelkeznek. Amennyiben ilyen parketta lerakása mellett dönt, akkor kicsivel több hulladékkal kell számolni. Egy jó szakember, aki dolgozott már szbvány alatti parkettával, igazán tetszetős fe..
8 990 Ft / m2
Nettó ár:12 586 Ft / m2
Tételek: 1 - 6 / 6 (1 oldal)