Menü
Kosaram

Blog

13 Mar Laminált parketta: miért helytelen ez a kifejezés, és mitől nem parketta a laminált padló?
Nagy Dénes 0 94
Laminált parketta vagy laminált padló? Mi a különbség, és miért nem helytálló a laminált parketta kifejezés?Mind az üzletünkben, mind pedig online gyakran találkozunk azzal az igénnyel, hogy a kedve..
07 Sep Mátraparkett svédpadló válogatottságok
Nagy Dénes 0 1765
Mátraparkett svédpadlók válogatottsága A mátraparkett svédpadlók esztétikai válogatottságuk szempontjából négy csoportra bonthatók. Kiemelendő, hogy csak esztétikai válogatottságról beszélünk, tehát a..
18 Sep Vinyl padló lerakása
Nagy Dénes 0 3067
Ismét itt vagyunk egy új videóval, amiben láthatjátok, kivitelezőink hogyan készítik elő, majd rakják le a Vinyl padlót. Ha valami kérdésetek merülne fel, tegyétek fel kommentben! ..
17 Sep Aljzatkiegyenlítés
Nagy Dénes 0 1473
Újabb résszel jelentkezik video-blogunk, melyben láthatjátok, hogyan dolgoznak szakembereink. Jelen videóban egy aljazatkiegyenlítést tekinthettek meg, jó szórakozást kívánunk. ..
15 Sep Parkett - Zóna bemutatkozó
Nagy Dénes 0 1112
Sziasztok!Ahogyan azt Ti is látjátok, elkészült az új weboldalunk, ahol már nem csak információkat kaphattok a termékekről, de meg is rendelhetitek azokat. Ezzel együtt útjára indítjuk tanácsad..
09 Sep Tudnivalók a PVC padlóról
Nagy Dénes 0 1603
A PVC–padló rugalmas műanyag alapú, padlóburkoló anyag, melynek alapanyagától, vastagságától, minőségétől függően számos felhasználási területe van. A széles szín-és mintaválaszték (márvány-, járól..
Tételek: 1 - 6 / 6 (1 oldal)